Крадецот забележал дека чуварот постојано спие на работното место, па реши да го искористи тоа

Музиката од Пинк Пантер многу добро легна на ова видео снимено некаде во Бразил.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.