Кратерите на патот до Средно Водно „заблескаа“ во ново светло, уште на некој да му текне да ги пополни

Освен што можат да се почувствуваат сега кратерите на патот кон Средно Водно можат и да се видат подобро. Сепак очигледно освен граѓаните друг никој не може да ги забележи… Некое кило асфалт и не би било лошо.

Автор: Божидар Спировски

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.