Кратка дефиниција за љубовта напишана на еден мост

Видеото е преполно со симболика и кажува многу повеќе отколку секое објаснување.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.