Кратка, но емотивна македонска љубовна приказна

Тик-токерот „слатка панда“ има да пренесе прилично моќна порака која може многумина од нас да разнежни.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.