Кратка животна приказна на еден македонски инвеститор во криптовалути

Да бидеме реални, добар дел од ентузијастите завршуваат вака, секоја чест на исклиучоците.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.