Кратко упатство како да играте на македонска свадба, за сваќите да ве забележат

Автор на видеото е Мики Ангеловски, а талентот сам ќе се препознае :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.