Краток, но многу ефективен курс по кунг-фу од еден голем руски мајстор

Изгледајте го видеото, испробајте ги по еднаш ударите, а ако не ви оди, пробајте со 3-4 чашки ракија :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.