Краток приказ за нервозен човек

Се гледа дека нервите му отишле во аут.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!