Кражбата на телефонот од девојката воопшто не му се исплатеше

Кармата го стигна побрзо отколку што било кој очекуваше.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!