Креативниот татко за време на карантин ѝ прави на ќеркичкта виртуелна реалност

Ако ништо друго, барем една позитивна работа од вирусот е што конечно децата од целиот свет ќе го добијат потребното внимание од презафатените родители.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.