Креативните мали деца и здодевноста се многу опасна комбинација

Прво правило што мора да го знае секој родител е: „Ако забележите дека вашите деца се необично тивки, со сигурност може да кажете дека прават некој беља“.

Овие двајца мали палавковци нашле една канта со боја и решиле да ги разубават возилата на сите членови од семејството.