Кретен одлучи да ѝ се сили на погрешна девојка

Доволно и го толерираше „билдерот“.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!