Кретените му ја турнаа девојката, но тој е прав маж

Не е важно кој ќе ја среди работата, важна е иницијативата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!