Кретенот не сакаше да плати карта и ѝ се истури на кондуктерката, но таа има свој херој

За вакви идиоти е малку и тоа што го доби.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!