Криминалец со пиштол нападна група мајки со деца н улица, но една од мајките е поопасна од него

Овој пат криминалецот нападна погрешна мајка и цел живот ќе носи белег и ќе жали за тоа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!