Крокодилот не може да види што има во устата, но кога лови, чувствува кога треба да каса

Да се кладиме дека ќе го гледате видеото два пати?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!