Крупната дама сакаше да се пресмета со полицаецот

Но, доколку едниот од нив не е подготвен да ја спречи, тука е колегата како засилување.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!