Крволочен убиец се обидува да избега од судницата пре очите на полицајците

Леонид Грејсер ладнокрвно си ја убил својата 21-годишна сестра, велејќи дека тоа му е наредено од Ѓаволот. Тој бил уапсен и кога дошол денот на неговото судење, тој одлучи да приреди претстава.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!