Куќната помошничка е снаодлива и знае како да ги искористи лошите навики на дедото

А газдите ја мислат многу вредна, секој ден палачинки, торти :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.