Кучето е најдобар пријател на човекот, а овие фотографии од Скопје го докажуваат тоа

Луѓето велат дека кучето му е верен придружник на овој човек и му помага во секојдневните обврски.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.