Куче против Мачка – тепачка во стилот на легендарната видео игра „Street Fighter“

Мачката нема гајле, а кучето изгледа како да се плаши, но всушност е само претпазливо. Да видиме кој ќе победи!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.