Кучето игра дури и појако од газдарицата

Малиот ѝ ја украде славата. Се гледа дека не шета многу во паркот во последно време :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.