Кујната не е правена за 5 јаки плавуши да мешаат НА неа

Ниту еден мајстор за кујни нема толку бујна фантазија за да претпостави ваква работа :). Прашање на време беше кога ќе попушти.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.