Кулминација на приватната домашна забава со најдобрите другарки

Едната ги снима другите две како пеат качени на столови. Сѐ си беше во ред додека не посакаа да се качат и на масата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.