Кумановец ужива во риболовот на булевар по обилните врнежи

Со есента ни пристигнаа и обилните врнежи, а со тоа доби можност да се покаже и лошата атмосферската канализација. Еден кумановец одлучи да се пошегува и излезе да си ја проба среќата со „ловење на риби“ на булеварот „Октомвриска револуција“ во Куманово.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.