Кумановецот го „прослави“ полицискиот час

Ако законот му го ограничува движењето, алкохолот го „ослободил“.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.