Кумановецот излегол на прошетка со миленичето

Со ова официјално и последниот услов за почнување преговори со ЕУ е исполнет :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.