Кумановецот добро се дезинфицирал за време на полицискиот час вчера

Ако се прашувате зошто повремено се спушта на сите четири, тоа е за да не го фаќа полицискиот радар :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.