Кумановска улична тепачка по неколку чашки ракија

Работите се одвиваат малку споро, но тоа не е до нив туку до ракијата.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.