Кумот го погреши четот, па наместо на швалерката ѝ испрати порака на кумицата

А можеби и сакаше да види реакција, да почне да спрема терен :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.