Кумот се расположил малку повеќе од нормалното, па ја направи свадбата незаборавна

А од дома не ни спремал кореографија, туку ова му дојде сосема спонтано.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.