Куп кратки и смешни Тик Ток видеа

Популаната кинеска апликација дава можност да се креираат многу смешни видеа, а нашиот избор го започнуваме со Црвенкапа која знае финти за заштита од силувaчи :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.