Куп смешни улични шеги од времето кога немаше Јутуб и не се правеа за пари туку за смеа

Типот се вика Неџ и измислува разни „Урбани спортови“, како што е родео со јавање на крупни непознати момци на улица.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.