Купувачот ѝ фрли око на тетката плавуша во минич во супермаркетот и не издржа срце јуначко

Едноставно мораше да провери што има под хаубата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.