Купувачот кого продавачот не сакаше да го услужи затоа што задоцнил му го спаси животот

Продавачот ја затвораше продавницата и таман ја спушти заштитната решетка, го фати струја.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!