Кутриот дечко си ја фати девојката на дело со друг во јавност

Во видеото може да се почувствува неговата болка. За да ѝ се одмазди ја сними и ја објави на интернет. Проблемот е што и тој изгледа патетично, штом дошол до тој степен да го објави видеото.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!