„Лајонел Ричи“ изеде неколку здрави шамари, но не се откажува

Ако за нешто треба да му се оддаде признание на човеков, тоа е за храброста. Не смее секој да застане пред ваква карпа, знаејќи дека удирањето шамари не му е баш најјака страна.