Ламе исмева уште еден ,,креативен” Тиктокер

Работите не се секогаш комплицирани и Ламе е тука да ве потсети.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.