Лавот се покаја 2 пати, што му ја проба женската на ова бафало

Го крена на рогови како обичен партал, а не како еден од најопасните ѕверови на планетата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!