Легендарната „Јапонска логичка игра“ на Мотика (нова верзија)

Ваква слична игра беше мегапопуларна на Мотика пред 10-тина години. Барајте исти слики и поврзувајте ги. Логички предизвик за оваа недела!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.