Легендарниот хит „3 кила банани“ – полициски час верзија

Бидејќи музичарите останаа без работа, мора некако да се снаоѓаат да ги забавуваат своите фанови.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.