Лекција од животните за како да уживате во малите работи во животот

Мрзливците се познати по летаргичниот начин на живот, но изгледа дека можат да почувствуваат потреба за брзина исто како и ние.

На снимката се гледа мрзливец како ужива на глисер, крстарејќи по река додека со шепата поминува низ водата.

Во свет кој понекогаш е исполнет со хорор без престан, убаво е да се види вакво слатко видео. Чувството за авантура на мрзливецот ги освои срцата на гледачите, со оглед на тоа што клипот доби повеќе од 660.000 прегледи откако беше објавен на Интернет.