Лекцијата за пакување ја научи на потежок начин

Треба да ги разгледаш сите околности пред да го затвориш багажникот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!