Лекција за фраерот кој слуша музика на звучник во јавен градски превоз

На еден од патнивите толку му ја погоди песната, што му плати…

Но не за песната, туку за да си купи слушалки :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.