Лекот на комшијата против настинка (виц)

– Здраво комши, како си?
– Лошо, кашлам, температура, не знам дали е коронавирус?!
– Не се плаши, и јас бев таков ама се излекував само за 1 ден!
– Абе ајде, како така?
– Ја фатив жена ми и 2 часа јак с*кс. Наредниот ден ништо не ми беше. Пробај и ти!
Наредниот ден:
– Како е комши, го проба ли лекот?
– Да!
– И? Ти помина ли?
– Не, но жена ти е прекрасна!