Леле ќерко, па ти пиеш алкохол!?

Карантинот нѐ натера поубаво да се запознаеме меѓу себе. Некој се изненади, некој се израдува а некој се шокира, како оваа мајка.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.