Леле, можам да го намирисам ова преку телефонот!

Билдерот очигледно се преценил себе си а и не се придржувал до соодветната диета пред вежбање.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.