Леле, па ова било страшно!

Кинезот 100 пати се покаја што решил да тргне на ваква авантура, па дури платил и пари за ова.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.