Ли Џин Со е Кореанка со мило лице, која не би сакале да ја налутите

Спиете ли мирно билдери? Ли Џин Со од Сеул е фитнес тренер. Таа секој ден вежба во теретана за да го постигне „идеалното тело“. Неа не ја интеренсираат критиките на луѓето поради драстичната разлика помеѓу нејзиното лице и тело и продолжува да тренира во свој стил.