Ликот на богородица фотографиран над црквата во скопската населба Аеродром

Влатко Тасев од Виница, на враќање од Скопје ја направил оваа фотографија и ја сподели со нас.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.